De voorstudie, opmeting en technische ondersteuning van uw modernisatieprojecten nemen we er met plezier bij. Onze enorme expertise zorgt ervoor dat ook niet-standaard projecten bij ons vlot verwerkt worden en dit steeds met een oplossing op maat. Ook huisliften worden opgenomen in onze modernisatie projecten.
De grote lokale voorraad (>2000 verschillende wisselstukken) is tevens 1 van de hoofdredenen waarom veel klanten al jarenlang voor Elvaparts kiezen.

Wisselstukken

Wisselstukken

Elvaparts beschikt in z’n magazijn constant over meer dan 2000 verschillende wisselstukken.

We stockeren enerzijds de meeste wisselstukken van onze huismerken (Fermator, SEA, DMG, GMV, Esse Ti, Fältcom, Sicor, PFB), anderzijds hebben we ook heel wat op stock van andere courante merken (Otis, Kone, Kleemann, Schindler, Carlos Silva, …).

Modernisatie

Modernisatie

Elvaparts heeft de voorbije 20 jaar in België reeds meer dan 5000 modernisatieprojecten gecoördineerd en werkt na al die tijd nog steeds samen met dezelfde huisleveranciers (SEA, Fermator, DMG, GMV, PFB).

Hierbij verzorgen we voor u zowel de opmeting van het volledige modernisatieproject, bestelling van het materiaal, de internationale logistiek als de mogelijke technical support.

Wij zorgen ervoor dat u enkel nog moet zorgen voor de uitvoer van het modernisatieproject, de rest nemen wij op ons, makkelijk toch?!

Technische ondersteuning

Technische ondersteuning

De lokale technical support die het Elvaparts-team aanbiedt is van zeer hoogstaande kwaliteit.

Tientallen jaren ervaring in de sector in combinatie met een globaal netwerk zorgen ervoor dat er voor elk probleem een oplossing gevonden wordt. Wij helpen u telefonisch of komen ter plekke en helpen u steeds in uw eigen taal.

De technical support gaat over het helpen oplossen van pannes, ondersteuning bij de opstart van modernisatieprojecten tot het voor u uitzoeken van het ideale materiaal voor een non-standaard project.

We kunnen u helpen bij zowel standaard als niet-standaard projecten en dit ten aanzien van elk type installatie die op de Belgische markt te vinden is.

We beschikken over de nodige expertise en het nodige internationale netwerk waardoor we steeds de meest geschikte oplossing kunnen voorstellen.

Bij de keuze van onze materialen houden we steeds rekening met een efficiënte uitvoering voor onze klanten zodat alles vlot verloopt.

Onze materialen zijn van zeer goede kwaliteit, kennen we door en door en werken we al decennialang mee.