Sturing
Modernisatie

Liftsturing

20 jaar lief en leed, 20 jaar ervaring ... samen met ons meest verkochte product, de liftsturingen van SEA Systems, voor tractie- en hydraulische liftinstallaties. Meer recent in het gamma, ARKEL ... zowel modulair als complementair ... topwerk voor je projecten.

Nood aan opleidingsessies of specifieke technische ondersteuning, dit wordt met plezier georganiseerd. Alle wisselstukken steeds op stock met een extra diversiteit aan stocksturingen.

Alle grote gerespecteerde merken komen aan bod: KONE, Schindler, OTIS, Thyssenkrupp, Mitsubishi, ... 

Motor
Modernisatie

Motor

Jaarlijks honderden liftmotoren in België - voor alle type liften.

Durf ons te vertrouwen, wij adviseren je in keuze naar juiste type motor met frame, op maat, zodat de werken zo vlot en optimaal mogelijk verlopen naar tijd en ruimte. 

In de aanbieding, liftmachines (geared / gearless) van Montanari, Sicor, Sassi, of Ziehl Abegg steeds met een eerlijke prijs.

Kooien
Modernisatie

Kooien

Wil je dat extraatje voor je klant? Help ze en vergeet zeker ook niet het esthetische op te frissen.

Een nieuwe liftkooi biedt hier een grote meerwaarde. Via onze huisleverancier La Cabina bieden we je een kooi in alle maten, kleuren en materialen. Een kooideur op maat... geen probleem!

Drukknoppen
Modernisatie

Drukknoppen

Niets uitgebreider dan drukknoppen en signalisaties. Wij passen ons aan naar jouw wens en ontwerpen waar nodig.

DMG als standaard maar evengoed reiken onze kanalen tot bij Vega en Schaefer. De werken vlotter laten verlopen, denk dan aan een voorbekabelde sturing van SEA in samenhang met de knoppen van DMG.

Gemakkelijk toch!

Deuren
Modernisatie

Deuren

Je hebt de keuze ... een modernisatie met vervanging van kooi- en bordesdeuren, enkel de deuroperator, de kooideur of nieuwe positieve sloten op maat installeren ... veel te veel keuzes.

Laat ons de oplossing uittekenen. Een één op één vervanging voor minimale uitvoertijden. Waar nodig een oplossing via ons huismerk Fermator. Meer vrijheid, dan proberen we toch gewoon onze andere kanalen zoals Langer&Lauman, Prisma, Metron,  ...

Veiligheid
Modernisatie

Veiligheid

Onze risicoanalyses hand in hand voor optimalisatie van de veiligheid van je technieker, de keurders en uiteraard de gebruikers van jullie liften.

Voor elk onderdeel een oplossing op maat via onze exclusieve samenwerking met WWLift, Dynatech, PFB, Kronenberg, ...

Led-verlichting in de schacht of liftkooi, eindeloopschakelaars, snelheidsbegrenzer, afscherming van bewegende delen, diverse type leuningen, ladders en handvaten, buffers, communicatiesystemen, lichtgordijnen, noodverlichting, signalisaties, … zoals gezegd, voor elk onderdeel een oplossing

Het enige wat je hoeft te doen is ons contacteren.

Hydraulica
Modernisatie

Hydraulica

De originele hydraulische liften van het eerste uur hebben steeds meer nood aan een doorgedreven modernisatie. Wij bieden terug een oplossing op maat.

Onze huisleverancier GMV, de globale nummer 1 in hydraulica. Wij tekenen een oplossing voor elk type lift. Onze expertise en voorraad aan wisselstukken samen, een win-win voor iedereen.

We kunnen je zeker helpen bij zowel standaard als specifieke projecten met respect tot elk type installatie beschikbaar op de Belgische markt of ver daarbuiten.

Onze expertise en internationale netwerk bieden tal van mogelijkheden voor je.

Plan-Do-Check-Act als project fasering, samen met de juiste keuze aan materialen voor een steeds efficiënte uitvoering.

Dat is onze drijfveer ... elk project opnieuw!